Geen nachtelijke spierkramp meer.

Nachtelijke spierkramp… Spierkramp, nachtelijke kramp, 
spierkramp bij sportieve, oudere of vermoeide personen,…

 Nieeuw : Wij hebben voor U MAGICRAMP uitgeprobeerd, een volledig nieuw middel
100% natural
tegen uw kramp !
100% natural !


>> test het 1 maand bij U thuis!Wat leert het woordenboek? 
“Kramp is a pijnlijke, onvrijwillige en voorbijgaande samentrekking van één of meerdere spieren”

Wat weet men over middelen om kramp te voorkomen? 
Na tientallen artikelen over dit probleem doorzocht te hebben, kunnen we hierna het volgend overzicht van onze bevindingen weergeven:

-overvloedig water (liefst rijk aan magnesium) en vers geperste fruitsappen drinken om de metabolische afbraakproducten te verwijderen die zich in het organisme opgestapeld hebben.

- een aanvoer van calcium, magnesium en kalium verzekeren door in de voeding regelmatig graanproducten, halfvolledige pasta’s, volkorenbrood, avocado’s, droge abrikozen, bananen en vers appelsiensap te gebruiken.

- vitamine B6 in nemen.

- honing eten.

- gezouten varkensvlees, rijk aan vitaminen C, D en E eten.

- een overmaat koffie vermijden evenals zoethout dat kalium verwijdert.


 

Van alle remedies vindt U de eenvoudigste 
en de meest efficiënte op die website:

100% natureel.
Probeer het GRATIS uit.

 

 

Men kan eveneens de volgende foefjes aanbevelen tegen kramp:

- Cuprum Met 9 ch, een homeopatisch preparaat: tien korrels onder de tong voor of na de inspanning laten smelten.

- Sportenine van het laboratorium Boiron, eveneens homeopatisch en ontworpen voor sportmensen: tabletten als dusdanig opknabbelen of met een drank nemen.

- Rocmaline (een mengsel van de twee ontgiftende aminozuren citrulline en arginine): gedurende tien dagen drie ampullen per dag nemen.

- Ionimag: twee tabletten per dag gedurende tien dagen. Magnesium is altijd nuttig!

Eén van de meest voorkomende oorzaken van krampen zou statische elektriciteit zijn. Een Belgische vorser heeft trouwens een ingenieus en efficiënt systeem op punt gezet dat zeer effectief krampen verhelpt : MAGICRAMP. 

- de versterkende producten voor de aders bij aderspatkrampen en zware benen: extracten van de Indische kastanje, Veinobiase

- Hexaquine: in wanhopige gevallen twee tabletten vóór de inspanning indien U een mysterieus kramplijder bent en niet geholpen door één van de voorgaande methoden.

- een kuur gedurende zes weken afwisselend van

* enerzijds B6-gevitamineerd magnesiumlactaat (bij de apotheker) met twee tabletten, telkens bij de maaltijd ‘s morgens, ‘s middags en ’s avonds,

* anderzijds het oligo-element kalium door om de twee dagen ’s morgens, nuchter een dosis onder de tong te plaatsen.

- het Cuprum/koper uit de homeopathie

- een magneet van gemiddelde afmetingen op het voeteinde van het bed.

- op de tippen van de blote voeten op een koude stenen vloer stappen voor krampen in de voeten of in de kuiten

- de pijnlijke zone masseren met een mengsel, tot twee à drie procent verdund, van de essentiële olies van rozemarijn, marjolein, zwarte peper, gember en zoete amandel. Men kan bij de massage ook de essentiële olie gebruiken van lavendel, of ook de gevoelige plek inwrijven met de essentiële olie van geranium.

- kompressen van ciderazijn op de pijnlijke streken aanbrengen of verschillende kopjes hiervan in een bad gebruiken. Een papje van verse pepermunt op de gevoelige streek kan ook helpen.

- een soeplepel honing en azijn in een kopje heet water mengen en opdrinken om de opname van calcium te versnellen en de frequentie van de krampen te verminderen.Wij hebben voor U MAGICRAMP uitgeprobeerd,
een volledig nieuw middel
100% natural
tegen uw kramp !
100% natural !


>> test het 1 maand bij U thuis.
(100% voldoening of terug betaald)

 

Sporters en sportieve mensen.

Spierkrampen die tijdens het sporten optreden zijn pijnlijke, onvrijwillige en voorbijgaande samentrekkingen van een spier, het vaakst in de onderste ledematen: de spieren verstijven gedurende enkele seconden of minuten door opgestapelde toxines. In feite is de samentrekking het resultaat van de omzetting van suikers in melkzuur. Ze treedt dan ook op gedurende of juist na het leveren van een inspanning. (Er bestaan ook nachtelijke krampen waarvan de oorsprong nog slecht gekend is).

De krampen treden gemakkelijk op bij een langdurige inspanning, bij heet of koud weer, of bij grote vermoeidheid, bij een slecht uitgevoerde beweging, bij deshydratatie, misbruik van opwekmiddelen of een tekort aan mineralen, slecht schoeisel…

 

Er worden verschillende oorzaken aangehaald om spierkrampen te verklaren.

De eerste is een slechte hydratatie: geweten is dat de metabolische warmteontwikkeling bij de geleverde inspanning, het zweten en soms een tekort aan vochttoevoer, de factoren zijn die de verslechtering of het niet-herstel van het vochtgehalte voorafgaan én hierop volgen.

De tweede oorzaak is een verlies van oligo-elementen: calcium, magnesium en kalium worden bij het leveren van een inspanning verbruikt en als het niveau al laag is, kunnen krampen optreden die te wijten zijn aan een verstoring van de efficiënte samentrekbaarheid van de spieren. Spieren hebben inderdaad deze oligo-elementen nodig om een volledige cyclus van samentrekking te voltrekken. Behalve bij een overconsumptie van de nodige voedingsstoffen, kan een tekort in de aanvoer of een verlies te wijten aan geneesmiddelen zoals diuretica of cortisonen, ook als oorzaak aangeduid worden.

De derde reden is een tekort aan fysieke conditie: de vermindering van het aërobe vermogen zal in het geval van intense en langdurige inspanningen een overmatige verhoging van melkzuur meebrengen, want het organisme zal bij een tekort aan zuurstof de suikers in de spieren aanspreken. Dit verschijnsel, anaërobe glycolyse genoemd, ligt aan de basis van een overproductie van melkzuur en leidt op deze wijze krampen in. Zelfs een geducht getraind atleet kan hiermee te maken hebben wanneer hij boven zijn eigen capaciteiten wil uitstijgen.

De vierde oorzaak is een bijzonder geval: cafeïne kan aanleiding geven tot krampen wanneer het in overmatige dosis of bij te hoge warmte wordt ingenomen. Merk op dat personen met een slecht werkende lever, cafeïne opslaan en zo de nadelige effecten hiervan gemakkelijker ondervinden.

Een vijfde oorzaak is de houding van fietsers: dit is het geval met een te laag geplaatst zadel of een overmatig pedaaltrappen met de punt van de voet. Onnodig de Khamasutra er op na te slaan om de beste houding te vinden, een goede fietshandelaar zal je beter helpen.

Een zesde oorzaak tenslotte kan een slechte bloedsomloop zijn die tot uiting komt in spierkrampen.

 Nieeuw : 

Wij hebben voor U MAGICRAMP uitgeprobeerd, een volledig nieuw middel, eenvoudig en helemaal niet duur, onlangs op de markt gebracht en een groot succes op het laatste Internationale Uitvinderssalon:

Probeer het gratis uit:
Magicramp.com

Nog een opmerking: de personen die we het middel hebben laten uittesten, waren volkomen verrukt. Te meer omdat het werkelijk niet duur is.

Het is volledig werkzaam vanaf de eerste dag, zo niet geld terug!

Het klinkt ongeloofwaardig, maar echt, het werkt!

PROBEER MAGICRAMP GRATIS GEDURENDE EEN MAAND UIT

EN BEZOEK DE WEBSITE van MAGICRAMP

 xvy556b807        21/01/13   
index    terug    contact